Tuesday, 7 June 2011

Layan Suami Seperti Pelacur Kelas Pertama

Assalamualaikum...

fiera terbace artikel ni dari SINI..membuat fiera fikir ade benarnye kenape banyak sangat berlaku kes rumah tangga bercerai-berai ni..Seks jugak salah satu punca utama pasangan suami isteri bercerai..

kredit tu Berita gempak



Pelacur Kelas Pertama??

Seseorang isteri mesti patuh dan melayan suami mereka ibarat “pelacur kelas pertama” bagi mengelakkan kes pembuangan bagi dan juga lelaki mencari wanita lain bagi memuaskan nafsu. Ekoran banyak kejadian yang berlaku kebelakangan ini mengakibatkan kes pergolakan dalam rumah tangga yang dibina dan akhirnya runtuh.
Peringatan isteri haruslah melayan suami ibarat pelacur kelas pertama ini disuarakan Naib Presiden Kelab Isteri Taat yang baru ditubuhkan di negara ini, Dr Rohaya Mohamed. Kegagalan isteri dalam melayan suami mereka adalah menjadi punca utama mengapa si suami mencari wanita lain, pelacur dan wanita simpanan di luar sana bagi mendapatkan kepuasan.
“Tanggungjawab isteri bukan saja untuk memasak, mengemas rumah dan menjadi ibu malah turut membabitkan aspek seksual. Lelaki berkahwin dengan wanita yang menyamai atau jauh lebih bagus daripada pelacur (di ranjang), sudah pasti tidak akan curang.
“Nafsu lelaki jauh lebih besar daripada wanita dan tidak boleh diketepikan. Daripada membiarkan mereka bergelumang dengan dosa, seorang isteri itu harus melakukan apa saja bagi memenuhi keinginan nafsu suami.

“Justeru, tanggungjawab kami adalah untuk membantu isteri menjadi lebih taat kepada suami. Seorang isteri hanya perlu memenuhi empat syarat untuk masuk syurga – menunaikan solat wajib, berpuasa ketika Ramadan, melindungi maruah dirinya serta taatkan suami,” katanya selepas majlis pelancaran kelab berkenaan di Kelab Golf Perangsang Templer dekat sini, semalam.
Kelab Taat Suami yang baru ditubuhkan telah mempunyai 1000 ahli di seluruh dunia dan 800 daripadanya adalah warganegara Malaysia. Selain itu, organisasi kelab tersebut juga merancang akan menubuhkan cawangan kelab yang sama di London dan Rome di masa hadapan.
Penubuhan kelab yang bertujuan menjadikan isteri ibarat pelacur kelas pertama kepada suami tersebut adalah bagi memberi bimbingan termasuklah pendidikan seks kepada semua isteri-isteri tidak kira kaum ataupun agama supaya dapat memberi perkhidmatan yang terbaik kepada suami-suami mereka.
P/S:Bile Kelab Taat suami ini ditubuhkan harap tak delah lagi kes suami cari perempuan simpanan dekat luar,kes bercerai-berai pun akan berkurangan...sumber artikel ni fiera dapat dari SINI..=)

14 comments:

Mr.NS said...

isteri 2 ibarat ladang...hehhe

mahirahnazlim said...

pehhh siap ade kelab taat suami lagi wahhh

unclechungho said...

‎" Seorang isteri mesti patuh dan melayan suami seperti ‘pelacur kelas pertama’ " - Dr Rohaya Mohamed (Naib Presiden Kelab Isteri Taat)

----->>>> APA BODOH SAMAKAN ISTERI DGN PELACUR ??? PERNAH KE SANS SUAMI LANGGAN PELACUR UNTUK NAK TAU FIRST CLASS OR SECOND CLASS . ATAU NO CLASS ! LOL~

Eichikatsu said...

Mmg betul nafsu lelaki byk+besar.
Jd pmpn² kt lua sana belajar la ye :)

A N E F F said...

kalau suami tu mmg ada mistress since sebelum kawen , xkn nk salahkn isteri jugakk kan ..
suami pun kene la ada kesedaran sendiri ..

Izatie said...

Hadoii i disagree . That's not the main point . Sebab tak puas dengan isteri , cari pelacur . Tak kenal erti haram ke apa entah . Anyway, thanks for sharing this :)

... said...

as salam..


▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

oh..tu juga menunjukkan, tahap penguasaan ilmiah dan kefahaman para suami isteri yag dah berkahwin, tak kuat..maka, kena perhebatkan lagi kursus kawen. hehe

Entri terbaru pakcik :

1) kerap melayari internet boleh menyebabkan penyakit arthritis. tu belum lagi campur osteorporosis bila fiera dah tua. hehe


2) kilauan emas boleh membutakan mata fiera kalau fiera tak berhati.kilauan emas ni bukan sebarangan..haih..



terima kasih..huhu~ =)

sYafIk-wAy said...

ish2 .

MissF said...

ok, layan isteri spt pelacur. lepas melacur harus tinggalkn isteri & layangkan bbrp not rm1000 sbgai upah...

Syazwani Mazlan said...

dislike . sebab samakan isteri dgn pelacur.. xboleh ke ubah kpd pompuan yg lebih mulia & taat kpd suami? martabat lagi tgi dr pelacur seperti istri2 Nabi kita ;) mesti isteri2 kat luar sana terguriskan..sebab perkataan pelacur ni?ehem ..

fierapirot said...

thanks korang komen..=)..setiap orang ade pendapat masing-masing...=)

Eichikatsu said...

Actually I totally not agreed to this equation wife=1st class bitch.

Read Utusan News Paper, Page 8, Left Bottom Column.

There's are a lot words that we can describe wife as a good women that care about family matters.

Farierahasanz said...

erk , konpius aku tgok name naib presiden kelab istri taat tue . .

adakah kite knl beliaw tue.???

Fahmi Mahat said...

haha. jompa pun entri nih. =)

anyway, saya pun dah cover pasal entri ni di blog Inilah Fahmi.

citer panjang kat sini pun belum tentu panas.

jom, tengok! =)